sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikonloppufiiliksiä....

Tämän viikonlopun ohjelmaan on kuulunut metsälenkkejä ja taajamakäppäilyä. 

Lauantaina olimme metsässä heinäämässä pari vuotta sitten istutettuja kuusen taimia. Etsimme siis taimet heinän ja vattupuskien keskeltä ja talloimme taimet esiin. 


Koirien tehtävä oli paimentaa omistajiansa ja vartioida ympäristöä kaikilta pelottavilta kuten sudet, karhut, peurat, jänikset ja oravat ;)  


Malla tähystää vihollisia :D 

Sunnuntaina lähdin aamusella Siirin kanssa Jokioisten taajamaan lenkille sillävälin kun poikamme oli frispee-kiekko radalla. Olen muutaman kerran käynyt Siirin kanssa taajamakävelyllä ja se on tosi kivaa vaihtelua sille että yleensä lenkkeillään joko vapaana metsässä tai kytkettynä kylätien laitaa. Siiri silminnähden nauttii eri hajuista ja reiteistä. 


Aamutuimaan kävelytiet olivat aikas hiljaisia mutta muutama koira bongattiin ainakin talojen pihamaalta ja pari oravaa myös :) edes puuta edes takas juoksevia oravia Siiri ei haukkunut eli tosi rennosti mentiin.

Kävelimme ns paanaa pitkin joka on entisen kappeeraiteisen junan radanpohjaa ja se oli niin suora että melkein kuulin höyryjunan puksutuksen :) 


Kaikenkaikkiaan mukava viikonloppu! 

Siiri <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti