torstai 30. tammikuuta 2014

Odottavan aika on pitkä tai sitten ei....

Meillä edelleen odotellaan, itse asiassa vietetään ihanan leppoisia päiviä...pieniä lenkkejä aurinkoisessa pakkassäässä ja pääasiassa löffäillään tekemättä mitään :) Koska itse olen yrittäjä enkä ole koskaan päässyt nauttimaan palkallisesta lomasta niin leppoisat lomapäivät ilman suunniteltuja aikatauluja ovat minulle aika vieraita. Nyt kun Siiri ei osaa meille kertoa (ei ehkä tiedä sitä itsekkään) koska synnytyksen aika on, en voi mitään asioita suunnitella vaan elellä vain ilman suunnitelmia, kivaa! 

Siiri siis voi edelleen paksusti, vauvelit riehuvat ja myllertävät tosi kovasti vatsassa :) Tiistaina Siirin lämmöt kävivät jo 37.2 mutta ovat sen jälkeen vaihdelleet taas 37.4 ja 37.8 välillä...Siiri on syönyt aika huonosti ja eilen oksensikin mutta muuten on levollinen ja rento.

Kaikessa koiran synnytystä koskevississa kirjallisuudessa korostetaan omistajan rauhallisuutta ja levollisuutta ja sitä olen harjoitellut katselemalla vanhoja DVD-sarjoja Siirin kanssa :)
Mukavaa torstai-päivää! 

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy si lisää kotimaisia sarjoja jos odotus venyy yli oman varastosi ; ) Nauttikaa nyt täysin rinnoin vapaudesta...kohta alkaa se 8 kertaa päivässä lattian pesu ...
    Terkkuja kuuslammilta !

    VastaaPoista
  2. Hyvä, me on siirrytty metsoloista ruusun ajan kautta blondi tuli taloon :) voisin kyllä ottaa kaikki ne pirunpellot ainakin...tosin olympialaiset tulee tohon sotkeen tätä rytmiä :)

    VastaaPoista