tiistai 21. tammikuuta 2014

Mukavaa pakkaspäivää :)

Nyt se talvi ja pakkaset löysivat tiensä eteläänkin ja aika tuimana paukkuu pakkanen. Ihminen on siitä kummallinen otus että aina on jotain valitettavaa; ensin oli liian pimeää ja märkää ja kuraista ja nyt on liian kylmä hrrr! Ei vaan, meillä ei ole kylmä kuin ulkona ja sielläkin tarkenee hyvin kun pukeutuu riittävästi eli lenkille pilkkihaalarit päälle. Koirille kylmyys tosin vaikuttaa sen että näinä päivinä Siirikin on pukeutunut villapaitaan kun lähdetään ulos...

Tästä kuvasta voisi kyllä päätellä että on aika noloa olla nuttu päällä :)

Siirin nisät ovat jo sen verran isot että haluan suojata ne pakkaselta, myös karvaton mahanalusta entisestään altistaa kylmälle. Villapaita löytyi anopin kätköistä ja on mieheni entinen villapaita eli sukukalleus siis :)
Kun otan villapaidan esiin Siiri tulee viereeni ja nätisti puetaan päälle, olen laittanut vielä heijastavan manttelin (oikeasti pelastusliivi :), ei koskaan tiedä koska tulva tulee....) paidan päälle niin pysyy hyvin paikoillaan...


Koirat viettävät päivät nyt sisällä ja se tarkoittaa sitä että keskipäivällä on päästävä pissalle. Siirin rakko ei kestä koko päivän pidätystä, eikä koko yönkään koska herattää siinä neljän maissa aamuyöllä pissalle. Olemme kesken työpäivän sitten ajelleet pissatusreissuja :)

Eilen laitoin pentulaatikon paikoilleen uunin kylkeen. Siiri kävi tsekkaamassa mutta ei vielä osoittanut isompaa kiinnostusta asettua sinne. Ei vielä tarvitsekkaan, tulevina viikkoina saa kyllä olla ihan tarpeekseen siellä :)


Eilen aloitin myös lämpöjen mittaamisen, 37.7 eli normaalilämmöissä vielä ollaan...siitä sitten niitä tutkien seuraillaan miten synnytys lähtee käyntiin.


Tänään aamulla tunsin muuten ekat töytäisyt Siirin masusta eli siellä pentuset rupeaa liikuskelemaan ja tila käy yhä ahtaammaksi <3


Nämä postaukset ovat niin Siiri-painotteisia että unohtuu meidän rakas Malla <3 Malla on oma ihana hössöttäjänsä, ehkä vähän miettii Siirin saamaa huomiota mutta vanhaan tuttuun tyyliin änkeää aina paikalle kun jotain tapahtuu :) Malla yrittää haastaa Siiriä leikkiin mutta nyt ei painikaveri ole enää innokas ja Malla luovuttaa nopeasti. Voin vain kuvitella miten loputtoman innokas ja iloinen Malla-täti sitten aikanaa leikittää pentuja :)
Pakasterkuin tellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti