tiistai 7. tammikuuta 2014

Muistojen albumista

Palataan muistossa vuoteen 2011 jolloin meille syntyi ensimmäinen lapinkoirapentue. Torstaina 31.3.2011 Saana synnytti viisi pentua, neljä parkkityttöä ja yhden mustan pojan <3
Saana oli loistava äiti ja hoiti pentunsa huolella. Ylläolevassa kuvassa pennut ovat n viikon ikäisiä.
Pennuista ensimmäisenä syntynyt Siiri jäi kotiin Saanan ja silloisen saksanpaimenkoiramme Sakun kaveriksi.
Seuraavaksi syntynyt Stella muutti Ellan ja perheensä kaveriksi Pöytyälle :)


Porukan ainoa uros Blakie muutti Hankoon Minnan perheen lemmikiksi :)



Seuraava tyttö Sanni muutti Hannan ja perheen kaivinkoneeksi Kouvolaan :) Kuvassa on tyypillinen ilme Sannille joka nykyään on muuten Kepa eli Kerttuli :) Kepa on kova likka kaivamaan jonka ominaisuuden on perinyt isältään Juppelta :)
Ja viidentenä syntynyt Sandra josta tuli siis Malla muutti Sarin kanssa Pudasjärvelle. Malla vietti puolitoista vuotta onnellista LAPINkoiranelämää pohjoisessa kunnes perheen tilanne oli se että koiralle pitää etsiä uusi koti. Haimme Mallan siis takaisin synnyinkotiinsa. Oli liikuttavan ihanaa nähdä miten Malla silmänräpäyksessä tunnisti meidät ja matkusti 700km ihan rauhallisena ja tyynenä takaisin kotiin :)




Vuonna 2012 Saana muutti mummulaan mummun ja papan personal traineriksi. Mummulan viimeisin koira oli lähtenyt koirien taivaaseen joitakin vuosia sitten mutta rakkaus koiriin sai heidät pyytämään Saanan ilokseen. Nyt Saana ilolla ottaa vastaan tyttärensä aina kun kyläillään ja viettää meillä joskus lomiaan mutta muuten elää tyytyväistä mamman elämää mummulassa :)
Näissä tunnelmissa odottelemme uuden pentueen syntymää <3

2 kommenttia:

  1. Tervehdys täältä naapurikylästä!

    Elätte ihania aikoja <3.
    Kihelmöivän suloista tuo pentusten syntymän odottaminen.

    Tämä blogi on tosi kiva, nätti ja kattava. Tulee olemaan yksi suosikeistani. Odotan jo innolla niitä pikkuisten kuvia.

    Paljon lämpöisiä terkkuja koko teidän perheelle ja helliä siluja suloiselle, tulevalle Siiri-äitikoiralle, ihanalle Saanalle ja reippaalle Malla-"tädille" :) .



    Paljon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tulossa on ihana joskin aika työläs ajanjakso :D selatessa vanhoja kuvia onneksi muistaa vain ne suloiset ja ihanat asiat!

      Poista