lauantai 8. elokuuta 2015

Pentutreffit

Torstai-iltana saimme vieraaksemme Siirin Ankkalinnapentueesta Taavin, Ropsin ja Kodan ja tietenkin kotiväkensä myös :)

Veljekset ovat reilut 5kk vanhoja nyt. Oli ilo katsella kuinka innokkaasti ja rohkeasti jokainen pentu tuli kylään ja "selvisi" alkutervehdyksestä. Oma laumamme nimittäin tarkasteli jokaisen tulijan perusteellisesti eli aina oli vieras alimmaisena ja kaikki muut nuuhkuttamassa ympärillä.....tämä toistui jokaisen vieraan kohdalla ja jo tulleet vieraat olivat salamana liittyneet tähän kotilaumaan mukaan <3 Ja Huom siis puhutaan koirista! Ei ihmisistä...:) Siis tuossa kaikkikasassa ja haistelemassa asiassa :)


Ilta koostuikin sitten koirien iloisista leikeistä ja ihmisten puheensorinasta kun vaihdettiin kuulumisia ja kokemuksia koirista ja vähän muustakin.

Koda ja Taavi ovat niin samannäköisiä että minä en heitä erottanut luonnossa enkä myöskään kuvissa. Ropsin ja Moren erotan sentään :) More on nyt taas paljon tummempi kuin Ropsi. Ja Ropsilla on pörrökarva :) Kodan ja Taavin karva on sileä ja laineikas.

Malla ja Siiri seurailivat aika sivusta pentujen riehuntaa hakien samalla rapsutuksia isänniltä....muutaman rundin sentään vetivät pihaa ympäri. Ilma oli melko lämmin ja onneksi olimme aidatulla piha-alueella muuten olisi joku löytänyt tiensä ojiin uimaan :)

Sitten vain kuvia :)



















Ja viel luokkakuva <3

Se oli kiva ilta! Tervetuloa vaan uudelleen Koda, Taavi ja Ropsi vierailulle! :)

3 kommenttia:

  1. Oli aivan MAHTAVA ilta:) Kiitos teille kaikille!
    -Taavi, Markku ja Mervi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Toivottavasti järjestetään uudelleen tapaaminen.....katsotaan pidättekö sitten muutaman kuukauden kuluttua poikia enää sylissä valokuvassa...??? :D

      Poista
  2. Ihania kuvia! Ja oli kyllä hauska ilta!

    VastaaPoista