sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuuden viikon iässä....

Kuuden viikon ikäisenä koiranpennut ovat jo ihania pieniä oikeita koiria <3 

Samu

Sulo

Sampo

Kuvasatoa myös viikon varrelta :) 




Aleksi ja Sampo :) 


Tein isojen koirien kanssa pitkän lenkin sunnuntai-aamuna ja pennut nukkuivat sen aikaa (tai siis jäivät nukkumaan mutta viihdyttivät lapsia lopun aikaa)....Lenkin jälkeen Siiri on väsynyt mutta muskettisoturit olivat virkeitä :) 

Näinä päivinä on mieleen hiipinyt jo haikeus siitä kuinka tosi pian nämä ihanuudet muuttavat täältä synnyinkodistaan omien perheidensä luokse. Järjellä ajatellen sen pitää niin mennäkin mutta tiedän että tunteen tasolla se on surullinen asia, olemmehan kiintyneet muskettisotureihin kovin paljon ja rakastaneet niitä monta viikkoa, eläneet niiden kanssa jokaisen vuorokauden tunnin, nauraneet ja joskus melkein itkeneetkin ;) saattaneet jokaisen tähän maailmaan yön pimeinä tunteina ja seuranneet 
miten pienestä rotanpoikaa muistuttavasta sikiöstä kasvaa KOIRA :) 

Toisaalta on ihana tietää miten paljon uudet perheet heitä jo odottavat!! On mietitty valmiiksi ruokailuja, ulkoaitauksia, koppeja, koirakouluja, hihnoja, pantoja ym...Tiedän että pennut saavat ylen määrin rakkautta osakseen ja TOIVON että saavat myös riittävän määrän rajoja :D 

On ihana ajatella miten saamme taas seurata pentujen kasvua ja mielenkiinnolla odotamme millaisia yksilöitä pojista kasvaa. Ja varmastihan tapaammekin vielä!! 

Näillä mietteillä kohti seuraavaa viikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Voi, että mutta ne on niin hellyyttäviä, etenkin tuo Sulo! Meilläkin on nyt yksi pentu kiikarissa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, toivottavasti saatte pennun :) tuo pentukuume on raastava tauti ja siihen auttaa vain oman koiranpennun tuhina ja töhinä :)

      Poista