tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pennut muuttivat uusiin koteihin

Niin nopeasti ne viikot kuluivat ja edessä oli pentujen luovutusikä. Kaikille pennuille oli koti valittu jo hyvissä ajoin ja tulevissa kodeissa kuumeisesti odotettiin uutta perheenjäsentä. Me tietenkin hiukan jännitimme miten pennut pärjäävät uusissa kodeissaan ja miten Siiri reagoi kun pennut lähtevät. Kaikki se murehtiminen oli turhaa :) ekana lähteneet Sulo ja Sampo ovat kotiutuneet hienosti ja jatkaneet samoja tuttuja touhuja ja leikkejä uusien perheidensä kanssa. Samoin Samu otti oman emäntänsä niin omakseen että kun Ida tuli häntä hakemaan niin Samu haki Idan kengän eteisestä, kantoi olohuoneeseen ja aloitti määrätietoisen pureskelun jo heti meillä :D "tämä on minun emäntäni ja minun kenkäni" tuumi Samu :)

Myöskään isojen koirien reaktiossa pentujen lähtöön ei ole ollut ihmeenpää, tai ihme on se miten pienessä hetkessä koirat elävät....monen viikon ajan Siirin kintereillä juosseet pentuset kun olivat pois tuntui että Siiri palasi välittömästi takaisin normaaliin rytmiin eikä mielestäni ollenkaan haeskellut pentuja...niin hetkessä elää koira! Ruokaa, rakkautta, rajoja ja "rytinää" eli lenkkiä ja touhuamista, niitä tarvitsee koira ja on onnellinen!!

Mitä kaikkea meille perheenä jäi käteen; ihania hetkiä pentujen parissa, kasvun ihmettä ja sitten ilo tutustua taas uusiin ihmisiin ja heidän onneensa uudesta perheenjäsenestä. Liekö syynä että pentue oli näin pieni mutta en ole ollenkaan niin väsynyt tämän rupeaman jälkeen mitä olin silloin ekan pentueemme kohdalla...Ilolla seuraan pentujen sopeutumista uusiin koteihin ja autan aina tarvittaessa jos vain osaan. Täällä Jokioisilla on aina hoitopaikka soturille jos sitä joskus tarvitaan!!!

Teille Uudet Koiranomistajat tahdomme toivottaa hienoja ja antoisia hetkiä Mossen, Sasun ja Ripen kanssa. Pitäkää koirastanne hyvää huolta ja antakaa sille hyvä koiramainen elämä!! <3 <3


Ida ja Mosse <3

Mäkilät ja Sasu <3 toinen pojista odotteli kotosalla

Ossi ja Reppumiehen Rippe III

Kaikkea hyvää toivottaen Terhi, Vesku, Susanna, Annika ja Aleksi

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksi koska aivan ihania kuvia koirista ja muutenkin suomenlapinkoira <3 Käy kattomassa miunkin http://jazzuntassut.blogspot.fi/ siellä on miun suomenlapinkoira nöpöstä ja tulevasta pennusta juttua ja ihan vaan muuten vaan kuvia meijän elämästä ja muuta :)

    VastaaPoista