maanantai 23. maaliskuuta 2015

Päiväjuoksun aikaan

Edelleen pennut nukkuvat paljon mutta nyt päivissä on muutama riehuntahetki jolloin kaikilla on virtaa. Ensimmäinen on yleensä noin klo 6.00 aamulla kun hyvin nukutun yön jälkeen tekee mieli juosta. Silloin pennut pääsevät olohuoneeseen riehumaan vapaasti ja monenlaista tutkittavaa tietysti löytyy...harmi kun ilmat ulkona on nyt noin kylmät niin ei vielä ole päästy ulkoilemaan. Toivotaan lämpimämpää säätä loppuviikoksi niin kuusikko pääsisi päästelemään höyryjä myös nurmikolle :) 

Pennuilla on päivittäin hetken aikaa myös pannat kaulassa niin että oppivat pikkuhiljaa niitä pitämään. Tässä tulee värit: Milla vaaleanpunainen (tietysti! ;) ) Taavi sininen, Mikki beige, Hessu persikka, Mortti oranssi, Roope ruskea 

Pennuilla on niin tuuhea turkki että aina ei pantakaan erotu karvojen seasta. Myös Taavilla ja Mikillä on nyt selvästi karva kasvanut pitemmäksi. 

Ensin vähän evästä, aikas törkeän terävät on pentujen hampaat mutta yhä saavat tissillä välillä käydä.

Mikki

Mikki vauhdissa 

Hessu suukottaa äitiä <3 

Pannat saavat aikaan yleisen rapsutusreaktion 

Mallan lelu on mieleinen....


Milla ja Mallan lelu 

Siellä painivat Mortti ja Mikki 

Roope jyrsii suojamuovia 

Mortti jyrsii mattoa 

Taavi jyrsii kenkiä...

Ja sitten uni voitti 

Hessun myös...

Suloinen Roope <3 

Nyt päivällä kun olin yksin niin hulina tosiaan oli aikamoinen, mutta nyt pentulassa on taas hiljaista kun porukka vetää unta :) 

9 kommenttia:

  1. Roopekin harjoittelee näköjään riehuliksi<3 Ne on nyt isomman koiran näköisiä, kun pannat kaulassa:) Ja kaikki sen näköisiä, että riehunnat mielessä. Heh,heh!

    VastaaPoista
  2. Roope treenaa sillai hillitysti mitä kiellettyä sais tehtyä....;) Kyllä ne todella ehtii jo joka paikkaan juosten....

    VastaaPoista
  3. Tellu ei sun ois tarvinnu Taaville varta vasten opettaa kenkien jyrsimistä:D:D

    VastaaPoista
  4. Mervi, pitäähän meidän jotain perustaitoja pennuille opettaa....:D Taavikin oppi heti kun työnsin maksamakkaraa Aleksin kenkään....:P ei vaiskaan.....nää on niin fiksuja et ne oppii noi taidot opettamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mun kengät:( Onneksi niitä on paljon:D... ei pentuja vaan kenkiä:)
      Mut on ne niin somia ja kerkisiä:D:D

      Poista
  5. Mahtaakohan tuosta Taavista tulla enempi isänsä karvainen? Kun vertaa vaik Hessuun, niin ei näyttäisi olevan yhtään niin pörröinen:D Vai valehteleeko kuvat?

    VastaaPoista
  6. Oikein näit Mervi, Taavilla sliipattu look verrattuna Hessuun ja Mikkiin...MUTTA Taavi on rauhoittunut nyt! Oikeasti! Tytöt just ihmetteli et kuinka fiksu siitä on tullut :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleenkään en usko:D :D Täytyy nähdä omin silmin;) Mutta yleensähän fiksut on vaikeita tai vaikeampia. Ne kyseenalaistaa ja vaatii...:)

      Poista
  7. Onnea Roope&kamut 5-viikkoa!

    VastaaPoista