tiistai 17. maaliskuuta 2015

Uusi kämppä!

Eilen illalla kuutoset pääsivät muuttamaan uuteen kämppään. Pentulaatikon reunat kävivät mataliksi ja isäntä nikkaroi pennuille ison aitauksen olohuoneeseen. Uusi alue piti heti tietysti tutkia tarkkaan ja sitten nukkumaan. Hyvin nukkuivat yön vaikka vähän pelkäsin aiheuttaako muutos itkua. Iso Kiitos miehelleni vaivannäöstä (taas)! Aitauksessa on verkkoseinät mikä on selvästi pennuille mieluista koska näkevät sieltä hyvin kaikki talon touhut. 





Näillä hienoilla perintötuoleilla me isännän kanssa istuskelemme ja ihailemme nukkuvia pentuja.....:D ei vaiskaan, ei olla ehditty istumaan mutta Siiri kulkee niiden kautta pentulaansa ja takas. Fiksu koira oppi kerrasta idean ja hoiti hyvin yösyötöt ominnokkineensa :) 



Aamulla tapasin joukon iloisia ja nälkäisiä koiranpentuja. Kupit valmiiksi ja kavereille ruokaa. Hyvin maistui :) Hessu-Hepa alias pörrö tyhjenteli vielä loput ;) 
Olen laittanut heti ruokailun jälkeen seuraavan ruokailun piimät valmiiksi kuppeihin lämpiämään ja pentumuroja on turpoamassa koko ajan eli nopeasti saan ruuan tarjolle. Ja huoneenlämpöisenä. 

Hieno kämppä Ankkalinnan väellä :) 

2 kommenttia: