keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kevät-kuulumisia

Nyt on kyllä pitkä aika vierähtänyt edellisestä postauksesta. Aika kuluu niin nopeasti ja toisaalta ei ole ollut hyviä ideoita kirjoitella. Mutta nyt kirjoittelen jotain kuulumisia :)

Koirien kanssa touhut jatkuvat. Annika on aloittanut Moren kanssa agility-treenit :) Ja molemmat tykkäävät kovasti!!! More on innostunut tekemään ja on suht helposti palkittavissa. Jo ekalla kerralla meni sujuvasti putkeen ja hyppi esteitä. Nyt ovat kokeilleet jo pussia ja keppejä ja vaikka mitä. Ja kai tyypillistä on että kun koira tekee virheen se johtuu ohjaajan toimista :D :D

Annika on treenannut Morea paljon myös kotona. Lähinnä odottamista (paikallaan pysymistä) ja se on tosi ihanaa katsoa kun molemmat nauttivat onnistumisista. More jää istumaan paikalleen kun Annika kävelee poispäin ja ottaa parit tanssipyörähdykset ja muut hyppyloikat ja sit vasta kutsuu koiran....Loistavaa!!!


Kävimme myös testaamassa pyöräilyä koirien kanssa. Siiri ja More oli matkassa ja hyvin kulkivat fillarin rinnalla. Nyt ostin pyörään oikean pyöräilytaluttimen jonka kanssa lähdetään koiria juoksuttamaan. Vielä ei ole sitä kokeiltu koska Morella on lääkekuuri päällä nyt.

More sai rajun virtsatulehduksen ja oli hetken aika huonossa kunnossa. kuume korkealla ja ihan väsynyt poika. Huomasimme asian illalla ja aloitin antibiootin jo heti kotivarastoista ja aamulla vein pissanäytteen eläinlääkärille. Saimme samaa antibioottia reseptillä lisää ja kipulääkkeet myös. More oli pari päivää minulla töissä mukana niin sain seurattua koiraa ja koira oli myös rauhassa levossa kun ei ollut muita koiria. Oireet ovat kadonneet mutta vielä ollaan rauhallisesti lääkekuurin loppuun.


Ikävämpiä juttujä on myös se että Lassi-pupu lähti pupujen taivaaseen :(
Lassi oli jo aika vanha mutta oli ihan virkeä. Mutta oli saanut jonkun sairaskohtauksen ja menehtynyt sitten siihen.


Siiri ja Malla elelevät touhuissa mukana normaalisti. Malla innostui hurjasti agitity-hypyista mitä kotonakin Moren kanssa kokeiltiin :D Hyppi villinä estettä eestaas namin toivossa :D Ihana Malla! <3 <3

Laitoimme myös jo trampoliinin pystyyn ja se saa koirissa aina ilon aikaan. Kaikki tykkäävät hengailla trampalla <3


Perheen miesväki oli vajaan viikon pelireissulla Tsekeissä Prahassa josta kotiintuomisina on tasokkaan kansainvälisen turnauksen hopeasija. Olin ylpeä heistä :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti