keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Moren kesälomamatka


Hei taas piiitkästä aikaa! 

Kesä on täällä ja koiristamme More pääsi lomamatkalle lappiin omalle mökillemme. Matkaan lähtivat Annika, isäntä ja More :) 
Ja matka taittui tänä vuonna junalla :)

Seurue lähti matkaan perjantai-iltana lähiasemalta. More oli rauhallinen jo asemalla eikä säikkynyt junaa jonka näki ensimmäistä kertaa. Etukäteen oli tietysti lenkkeilty reippaasti että 12h matka Kemijärvelle olisi mahdollinen. 

Seurue nousi junaan reippaasti ja löysivat paikkansa junan koiravaunusta. Junan vaihto Tampereella sujui hyvin ja paikat löytyivät helposti. Yöjunassa koiravaunussa oli myös toinen koira mutta se ei haitannut Morea paitsi että More ei oikein uskaltanut nukkua kun piti toisella silmällä "vahtia " kaveria. N klo 5 aamuyöstä juna seisoi Oulussa hetken jolloin More ehti käydä pikaisesti pissalla. 

Koirakaveri jäi junasta Rovaniemellä ja sen jälkeen Morekin malttoin nukkua oikein sikeästi. 

Kemijärven asemalla oli isovanhemmat vastassa ja matka mökille sujui autolla. 


Mökillä lomalaiset pääsivät veneilemään ja kalastamaan yllin kyllin. More tykkää kovasti olla veneessä. Pelastusliivit ei välttämättä ole kaikkein mukavimmat mutta niihinkin oli pakko sopeutua :)  
Muutaman päivän kuluttua seurue lähti kotimatkalle taas yöjunalla. More nukkui rauhassa koko matkan. Ei välittänyt edes toisesta koirasta joka hetken matkaa oli kyydissä. 
Tosi hieno matkustaja! 












Rautatieasemalla junaa odotellessa.

Rakkaat <3











Moikka! 







Väsynyt matkustaja :)


Kalassa mukana :)


Iskä ja More :)


Kaffella :)




Tässä fiilinki viimeisenä päivänä kun Annika jo pakkas tavaroita ja More tiesi että taas lähdetään matkaan.....Annika kävi kuistilla ja More kurkkii  " älä jätä mua tänne " :D


Kotiin tullessa vastassa oli kolme erityisen iloista tyttökoiraa....hirveä haistaminen ja touhu kun lomalainen saapui kotiin :)

Saana- mamma on lomalla meillä nyt ja on aloittanut juoksunsa ja SE oli Moresta niin hyvä juttu....niin hyvä juttu että ovat nyt sitten eri tarhoissa ja tiukan valvonnan alla :D :D

More on selvästi saanut miehisiä piirteitä ja juoksuinen narttu oli ERITTÄIN kiinnostava....

More olisi kyllä loistoisäainesta luonteeltaan ja ulkonäöltään mutta ei toki Saana-mamman kanssa :/


Hyvää ja Aurinkoista Keskikesän juhlaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti