keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kuvasatoa kesältä :)

Kesä on kääntynyt syksyksi ja arki palannut taas.
Itse viihdyn arkisissa askareissa, aamulla töihin ja kouluun ja illalla harrastuksiin ja kotihommiin....siinä menee viikot ja viikonloput samaan tahtiin.

Kesällä lomailin pari viikkoa eikä mitään isompaa reissua tehty. Eli kotinurkissa lepäilyä ja hengailua vain. Minulle paras tapa viettää lomaa.

Tänä vuonna luonnon marjat kypsyivät niin aikaisin että heinäkuu menikin marjastus touhuissa. Sekä metsässä että pihapuskissa. En ole mikään huippusäilöjä mutta jotain pakastimeen kertyy joka kesä.

Koirien elämässä ei mitään uutta ole tapahtunut. Paitsi että Moren aksa-harkat ovat saaneet uuden piristysruiskeen kun Malla lähti mukaan seuraneidiksi. More oli tosi haluton lähtemään harkkoihin, teki kohtuullisesti paikan päällä mutta ei ollut kovin innokas. Otimme kokeeksi Mallan mukaan ja se oli hyvä idea. More on innokkaampi tekemään ja Mallakin pääsee aina vähän testaamaan taitojaan....Malla ei ehkä ole se nopein agility-koira mutta sitäkin innokkaampi :D









Heinäkuussa kävimme myös päivittämässä tuoreet perhekuvat. Kuvaajana ihana Elisa Juhala ja lopputuloksena upeita kuvia. Ihania muistoja <3

Paikkana upea Jokioisten kartanon puisto :)









Mukavaa syksyä ihan jokaiselle. Nautitaan valosta kun sitä vielä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti