perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää Ystävänpäivää!!

Tänä vuonna meillä onkin aivan ihana ystävänpäivä <3 pienet rakkauspakkaus koirat tuovat jokaisen perheenjäsenen päiviin erityistä iloa ja rakkautta. Pennuthan edelleen pääasiassa nukkuvat ja syövät mutta silti joka päivä huomaamme muutoksia pentujen liikkumisessa. 

Alkuviikosta aukesivat Samun ja Sulon silmät ja eilen viimein pikkuveli Samponkin silmät. Jokainen pentu ottaa haparoivia kävelyaskeleita mutta nopeammin emän nisällä pääsee vielä ryömimällä :) 

Tänään on siitäkin erityinen päivä koska vihdoin uskaltauduin hakemaan Mallan kotiin. Malla oli siis mummilla lomalla Siirin synnytyksen ajan mutta nyt ikävä rupesi olemaan jo tosi kova, ja ikävä oli molemminpuolinen....itkuhan minun pääsi kun näin Mallan riemun minut nähdessään...ja riemua myös kotipihalla kun Siiri ja Malla pääsivät taas yhdessä juoksemaan :) 


Oli myös hieno huomata miten hienosti molemmat koirat suhtautuivat toisiinsa pentulaatikon läheisyydessä. Malla ei saa mennä pentulaatikolle ja seurailee pentujen puuhia kauempaa eikä Siirikään osoita mitään suuria puolustus/mustasukkaisuuselkeitä siskoaan kohtaan. Toki silloin kun emme ole paikalla valvomassa (esim yöllä nukutaan :) ) on Malla porttien takana lastenhuoneitten puolella. 

Malla on toki tutustunut uusiin tulokkaisiin ja arvatenkin pitää niitä varsin outoina kääryleinä :)


Ja vielä yksi kiva kuva Sulosta jolle maito aina kelpaa vaikka velipojat nukkuvat :) 


Hyvää Ystävänpäivää kaikille! 

Tellu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti