maanantai 3. helmikuuta 2014

Samu, Sulo ja Sampo <3 <3 <3

Ensiesittelyssä Siirin kolmospojat Samu, Sulo ja Sampo :) 
Samu syntyi ensin, syntymäpaino 360g ja nyt reilun vuorokauden ikäisenä 410g. Samun tunnistaa täysin mustasta hännästä.

Sulo syntyi toisena ja oli porukan pienin 320g, paino reilun vuorokauden ikäisenä porukan korkein 415 g. Kun Sulo syntyi oli napanuora vielä kiinni emän sisällä kun jätkä veti täyttä höyryä maitoa tissistä :)
Sulolla on vaaleat merkit vatsan alla ja hännänpäässä vaalea merkki, olen näkevinäni Sulolla ruskeita merkkejä kaulalla ja tassuissa :) 

Sampo syntyi viimeisenä monen tunnin ponnistelujen jälkeen ja olimme iloisesti yllättyneitä että oli elossa, ja todella elossa! Heilui ja riehui heti kun oli päässyt ulos ja on todella liikkuvainen kaveri :) Syntyessään Sampo painoi syntyessään 375g. Sampolla on myös vaaleita merkkejä ja parhaiten hänet tunnistaa hännänpäässä olevasta ihan pienestä valkoisesta merkistä. 

On niin uskomatonta miten liikkuvaisia nämä kaverit ovat, enää en ihmettele sitä riehuntaa Siirin vatsassa jo :) Sampo taivaltaa pitkin pentulaatikkoa ja ottaa horjuvia ja hyvin leveitä askeleita mutta vatsa selvästi irti alustasta. 

Onneksi välillä nukutaankin ja silloin Siirikin uskaltautuu jaloittelemaan ja nopealle pissareissulle, tosin tarkistaa vielä ovelta vilkaisten " voinkohan varmasti mennä, pärjääköhän ne..." siis sen 10sek pissareissun :) 

Suukko äidiltä Sampolle <3

Nämä reippaat Suomenlapinkoira pojat etsivät vastuuntuntoisia ja hyviä loppuelämän koteja. Jos Sinulla on antaa sellainen voit ottaa minuun yhteyttä :) terhi 0500828477

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti