keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Uusia taitoja ;)

Taas on muutaman päivän sisällä tapahtunut isoja asioita! Kävely sujuu jo niin ettei muuta konstia liikkumiseen enää tarvita, pentulaatikon laidat käyvät mataliksi ja uteliaisuus pyrkiä pois laatikosta lisääntyy hurjasti. Vielä ei ole kukaan kupsahtanut yli laidan mutta varmasti lähipäivinä niin käy :) Apua, pentu yli laidan! Jippii, tervetuloa iso maailma! Ja matonkulmat ja sähköjohdot :/ 


Toisaalta on aika turvallista olla jonkun kainalossa <3 

Meidän kannalta merkittävin uusi taito on että nyt pissataan ja kakataan sinne tänne ilman emän apuja :) hienosti ja varsin hämmentävästi jo noin pienet alle kolme viikkoiset pennut sen vaistomaisesti tekevät pesän ulkopuolelle...eli aina pyritään papereille mistä löytyykin jo melkoisia lätäköitä. 

Päivä päivältä on ihanampaa seurata poikien leikkejä :) ruokailun jälkeen jaksetaan vääntää ja painia jo aika tovi ja sitten yhtäkkiä virta loppuu ja sit nukutaan :) 
Nyt pennut ovat hyvin kiinnostuneita ihmisistä ja niiden touhuista. Malla-tätikin kiinnostaa mutta se kiinnostus ei ole kovin molemminpuoleista :D Malla siirtyy kauemmaksi lähestyvää hiukan vaappuvaa poikalasta, vielä kun pystyy ja ehtii karkuun :) 

Annika ja Sampo <3 

Sellaista taas tällä kertaa :) 
Tellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti