tiistai 25. helmikuuta 2014

Pojilla jo kolme viikkoa ikää

XAika kuluu hurjaa vauhtia ja päivät menevät arkisissa askareissa ja pentujen touhuja seuraillessa. Tässä poikien kuvat tältä päivältä.

Sampo <3

Sulo <3

Samu <3 

Näistä kuvista sitä ei vielä huomaa mutta nyt pojissa on selkeitä ulkonäkö eroja. Samu on suurin ja karhumaisin, karvakin on pidempi kuin muilla. Sulolla on eniten ruskeaa karvaa päässä ja nyt vaikuttaa siltä että Sulo on tällähetkellä rauhallisin. Sampo on pieni mutta pippurinen, matolääkkeen anto oli varsinainen näytös koska hän sylki ne kaikki pitkin poskia :) 

Nyt on muutama päivä syöty lisäruokaa, jauhelihaa, kermaviiliä, raejuustoa ja kostutettua penturuokaa. Kaikki pennut syövät reippaasti mutta varsinkin Samu on innokas syömään ja sen huomaa sitten koostakin  :)

Pennut ovat nyt useita kertoja päivässä juoksentelemassa pentulaatikon ulkopuolella. Liikkuminen on kehittynyt hurjaa vauhtia ja pennut tutustuvat rohkeasti ympäristöön keittiössä ja olohuoneessa. Sen jälkeen on mukava mennä pentulaatikon turvaan nukkumaan, äitikin välillä lepäilee lastensa kanssa <3


Nyt viime päivinä pennuilla on käynyt muutamia vieraitakin, hienosti Siiri antaa vieraidenkin tutustua pentuihin. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti